Tietoa asbestista

Olemme erikoistuneet asbestikartoitusten ja rakennusten haitta-ainetutkimuksien tekemiseen. Saatkin kauttamme kattavat asbestikartoitukset ja haitta-ainetutkimukset luotettavasti, vankalla kokemuksella sekä asiantuntemuksella – työntekijämme ovat erikseen koulutettuja asbestin osalta.

Asbestikartoitus tulee suorittaa aina ennen korjaushankkeeseen ryhtymistä, jotta saneeraustöiden suorittaminen voidaan suorittaa turvallisesti ja vaarantamatta töiden vaikutuspiirissä olevien ihmisten terveyttä.

Kuka saa tehdä asbestikartoituksia?

Asbestikartoituksen tekijältä edellytetään riittävää perehtyneisyyttä asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen sekä suunnitellun kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämää ammatillista osaamista.

Käytännössä kartoittajalla on oltava rakennusalan laajan kokemuksen ohella asbestiin liittyvä koulutus suoritettuna, jota edellytetään myös asbestin kanssa päivittäin työskenteleviltä purkajilta. Koulutuksia ovat mm. asbestipurkutyökoulutus ja AHA-asiantuntijakoulutus.

Kaikki Contro Oy:n työntekijät ovat suorittaneet asbestiin liittyvän koulutuksen!

Kaikki Contro Oy:n työntekijät ovat suorittaneet asbestiin liittyvän koulutuksen, jonka lisäksi heidät on perehdytetty omatoimiseen kartoitusten suorittamiseen. Suurissa kokonaisuuksissa kartoitustöitä ohjaa aina AHA-asiantuntija.